Mijn moeder is de liefste en sterkste vrouw van de hele wereld. Wij kinderen hebben veel liefde van haar gekregen en de laatste jaren is zij ook nog mantelzorger geweest van onze vader, die nu in het Schoterhof van Kennemerhart woont”


Ontroerd van blijdschap leest Mevrouw Elfering-Haertlein waarom ze het portie Geluk verdient. Mevrouw Elfering-Haertlein is in 1933 geboren en in Amsterdam. Ze heeft waardevolle herinneringen aan haar jeugd in Amsterdam, waar ze liefdevol is opgevoed door haar oom en tante. Haar vriendinnen snapten er dan ook niets van dat ze samen met haar man in Haarlem wilde wonen. Want wie gaat er nu weg uit Amsterdam. Mevrouw Elfering-Haertlein heeft echter altijd met veel plezier in Haarlem gewoond en wil nooit meer terug naar Amsterdam. Het belangrijkste voor mevrouw is haar familie.

Mevrouw heeft 20 jaar gewerkt als secretaresse op een basisschool. Deze tijd heeft ze heel fijn ervaren, gezelligheid en veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Mevrouw heeft respect voor mensen die veel kennis hebben. Laatst is mevrouw naar een lezing van Maarten Rossem geweest, ze beschrijft hem dan ook als een man die erg grappig en ontwikkeld is.

Categories: Portie Geluk