Karel is opgegeven door zijn begeleidster omdat hij een audiovisuele beperking heeft waardoor alles niet meer vanzelfsprekend is. Meneer is erg positief ingesteld en heeft een brede kennis. Hij heeft altijd in de ICT gewerkt en heeft één zoon. Hij doet mee aan veel activiteiten zoals knutselen, de toneelgroep, muziek maken en fietsen.

Thea heeft jarenlang bij De Engelenburgh van Zorggroep Charim gewerkt totdat zij ruim twee jaar geleden een hersenbloeding kreeg. Nu is zij zelf bewoonster geworden. Mevrouw is erg positief en altijd opgewekt. Dhr. de Jong (ook bewoner) heeft haar geholpen om weer te leren pratne. Thea heeft drie dochters en een zon en ook nog zeven kleinkinderen! Dineke en al het andere personeel gunde haar dit Portie Geluk dan ook van harte!

Bij De Waalboog locatie Joachim en Anna mochten wij een Portie Geluk uitreiken aan Els Saal. Het personeel had haar opgegeven omdat ze altijd zo gezellig komt kletsen! 

Mevrouw is opgegeven door haar zus mevrouw Lammers omdat zij haar drie keer per week bezoekt bij Malderburch. Ook bezoekt zij daar nog drie keer per week ene vriendin. Ze is 80 jaar en wordt omschreven als een bijzonder mens. Haar nichtje (en dus de dochter van mevrouw Lammers) is werkzaam bij Malderburch. Wat ze het leukst vinden om samen te doen is oude herinneringen ophalen en foto’s kijken onder het genot van een kopje koffie.