De nieuwe Gelukskoekjes actie is begonnen!

We zijn begonnen met onze nieuwe actie, namelijk de Gelukskoekjes! Met deze koekjes willen we bewoners en cliënten verrassen met een lekker koekje en een mooie spreuk rondom Geluk. Sommige bewoners zullen zelfs wat extra Geluk hebben, want in een aantal Gelukskoekjes zitten prijzen!

Deze prijzen variëren van kleinigheidjes als Merci chocolade, een CD van Willeke Alberti, kletspotten en moestuinsets tot dagjes weg, belevenismiddagen of een bezoek van onze poffertjeskraam. Alles om een steentje bij te kunnen dragen aan het Gelukkig ouder worden van de bewoners.

Bij de zorginstellingen Cicero Zorggroep en Kennemerhart zijn de eerste bewoners al in de prijzen gevallen. Binnenkort realiseren wij deze prijzen en starten ook andere zorginstellingen met de actie. We hopen op deze manier zo veel mogelijk mensen te verrassen met onze Gelukskoekjes.

Benieuwd naar het verloop van de actie, de Gelukkige prijswinnaars en de realisatie van de prijzen? Volg ons dan op Instagram, like onze Facebookpagina en houd onze Geluksverhalen in de gaten om niks te missen van deze Geluksmomenten!

Categories: Gelukskoekjes