Deze week zijn we op pad geweest voor de Droomwens van Piet, hij had gewenst ooit nog eens een boswandeling te maken. Samen is natuurlijk altijd gezelliger dan alleen, daarom ging hij samen met Trudie en Annie. Trudie en Annie wonen net als Piet bij Aafje locatie Rozenburcht, en vonden het erg leuk dat zij mee mochten met de wens van Piet. De sfeer zat er op de heenweg naar het bos al goed in!

Eenmaal aangekomen bij het bos werden er veel herinneringen opgehaald, zo is Piet vroeger stratenmaker geweest, de aangelegde bospaden waren dan ook niet helemaal naar zijn zin. Ook Trudie vertelde verhalen over hoe ze vroeger met haar zoon en hondje boswandelingen ging maken, het Kralingse bos was dan ook bekend terrein voor haar. Annie is een rasechte Rotterdammer en genoot van de wandeling in het gebied dat ook voor haar bekend terrein is. Het bos stond er prachtig bij in haar beginnende herfstkleuren en zelfs de zon kwam af en toe om de hoek kijken, een betere dag hadden we niet kunnen treffen!

Van dat wandelen en lekker buiten zijn krijg je uiteraard trek, gelukkig stonden er uitgebreide lunchpakketjes klaar voor Piet en zijn gezelschap. Er werd een bankje uitgezocht met uitzicht op het water om van de heerlijke lunch te genieten waarna de wandeling voortgezet werd. Nadat het drietal nog even langs het verblijf van de hertjes is gegaan, werd de route naar de bus ingezet om weer terug naar huis te gaan. Onderweg werd er nagepraat over de heerlijke ochtend en middag. Piet en Trudie zaten achterin de bus lekker na te kletsen en Annie was druk in gesprek met Han de chauffeur. Piet heeft erg genoten van zijn wens, met blosjes op zijn wangen van het buiten zijn, werd de middag afgesloten met een lach. Wij wensen Piet, Trudie en Annie heel veel Geluk toe!  

Categories: Droomboom